2011.10.27.
10:11

Írta: Bálint Ház

Van kérdés!?

Ez a kissé agresszívnek tűnő, kikérő mondat a mai létállapot lecsapódása is lehetne. Az úgynevezett többség kigondolja, aztán megszavazza, és az úgynevezett legkisebb pedig nemcsak hogy mind megeszi, hanem le is tolják a torkán. Nyelés közben pedig elhangzik a bűvös, Van kérdés mondat!? És persze hogy nincs, mert az úgynevezett többség csak bólogat, az úgy nevezett kicsik meg levegőért kapkodnak. Végül az úgynevezett kicsik kínjukban úgy érezik, mintha sarokba lennénk szorítva, mintha másra sem kellene figyelniük, mikor, honnan érkeznek a támadások. Valóban ez lenne a helyzet? Valóban ideológiai háború folyik? Valóban menekülőre kell fogni?
Ezek most itt a lényeges kérdések. Éppen ezért jelentjük: Tisztelt úgynevezett többség, van kérdés!!!

Minden hónap egyik vasárnap estéjén összejövünk, hogy feltegyük aktuális kérdéseinket. Olyan emberektől kérdezünk, legyenek azok ellenzékiek, kormánypártiak, megmondó emberek és véleményvezérek, akik képesek konstruktív válasszal, valódi megoldási javaslatokkal előállni, és nem úgynevezett többségi hatalmi mámorukban úsznak.

Olyan szellemi műhellyé szeretnénk válni, amely felébreszti a spirituszt és lendületet ad a következő hónaphoz. Októberi vendégünk, Pikó András, a Klub Rádió műsorvezetőjének gondolatát továbbítva: szükség van arra, hogy mindenki valamit tegyen az ügyeinkért, addig, amíg még lehetnek ügyeink.

Szóval, Kedves Vendégek, nyomatékosan mondjuk együtt: Van kérdés!!!

November 6-án 18.30-kor Bächer Iván lesz a vendégünk. Ígérem, kérdésből nem lesz hiány.

Czifrik Balázs
moderátor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balinthaz.blog.hu/api/trackback/id/tr883333245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása